Mi az a home staging?

Mit csinál az Otthonszépítő?

Partnerünk

Csomagajánálat

Kapcsolat

kép címe

Partnerünk

Partnerünk a Zenit Ingatlan Iroda. Együttműködésünk során arra törekszünk, hogy az Ön ingatlana a lehető leghamarabb, a legjobb áron találjon vevőre.

Az Otthonszépítő segítségével biztosíthatjuk, hogy az ingatlan a legjobb első benyomást teszi. Aki csak megnézi, kívánatos jövőbeni otthont fog benne látni, és siet azt megszerezni magának!

A Zenit iroda tapasztalt munkatársai végig kísérik Önt az ingatlan eladás teljes folyamatán, segítenek megtalálni az ideális vevőt, az Ön válláról pedig leveszik az ügyintézés és adminisztráció minden terhét. Közreműködnek hiteltanácsadásban, szükség esetén megfelelő jogi háttérrel, ügyvédi közreműködéssel támogatják az eladást. Személyesen garantálják, hogy csak komoly érdeklődőnek mutatják meg az ingatlant.

Különleges ajánlatunk a Happy szerződés. E szerződéssel a Otthonszépítő szolgáltatása ingyenes, vagyis díjmentesen gondoskodunk arról, hogy az első benyomás a legjobb legyen! Az együttműködéssel pedig biztosan, hamar megtalálja az ideális vevő-jelöltet!