Mi az a home staging?

Mit csinál az Otthonszépítő?

Partnerünk

Csomagajánálat

Kapcsolat

Csomagajánlataink

Villám-csomag

Egyszerű, kis lépések, látványos eredmény, csekély ráfordítással!

A csomag tartalma:

A díjmentes felmérést követően írásos dokumentum készítése a javasolt lépésekről, majd helyszíni segítségnyújtás vonzó fókuszpontok, kellemes összkép kialakításában a helyszínen található tárgyak felhasználásával.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki gyors, olcsó, ötletes és látványos változást szeretne elérni.

A csomag ára: 30 ezer Ft + ÁFA

Amennyiben a Zenit Ingatlaniroda tevékenysége révén kerül értékesítésre az ingatlan, ezt az összeget mi visszatérítjük Önnek!

Otthonszépítő nap

Villámgyors átalakulás – micsoda változások!

A csomag tartalma:

Egész napos lakásrendezés 6 órában, takarítással, rendrakással, a nem kívánatos tárgyak és látvány-elemek elrejtésével, több helyiséget érintő vonzó „első benyomás” kialakítása, esetleg kölcsönzött tárgyakkal (megállapodás szerint). Az ingatlan összképe jelentős pozitív változást mutat, amelyet fotókkal dokumentálunk.

Kinek ajánljuk?

Akinek fontos, hogy a legjobb árat kapja az ingatlanáért, hogy az a legkedvezőbb képet mutassa a vásárlók felé, jelentősebb ráfordítás nélkül.

A csomag ára: 60 ezer Ft + ÁFA

Lakásrendező hétvége

Hihetetlen szépítő akció - egyetlen hétvége alatt!

A csomag tartalma:

Lakását a hétvége két napja alatt (2x6 órában) teljes körűen megszépítjük, kitakarítjuk, beleértve a kert/bejárat kisebb rendbetételét (a részletek egyeztetésével). Minden a helyére kerül, oda, ahol legjobban szolgálja a látványos megjelenést. Szükség szerint kölcsön-tárgyak teszik teljessé a látványt (egyeztetés szerint).A végére pedig az ingatlan a legvonzóbb arcát mutatva KÉSZ az eladásra! Mindezt fotókkal támasztjuk alá.

Kinek ajánljuk?

Nem lakott lakások, örökségek, régen eladásra váró ingatlanok tulajdonoságnak, vagy azoknak, akik egy hosszú hétvégére elutazva készen állnak egy igazi meglepetésre!

A csomag ára: 120 ezer Ft + ÁFA

A nagy átalakítás

Minden, amit csak kíván az ingatlan értékének növelése érdekében!

A csomag tartalma:

A szokásos takarítás és rendezés mellett jelentősebb munkálatok elvégzése: teljes körű lomtalanítás, festés, mázolás, lakberendezés, bútorok és kiegészítők beszerzése, profi fényképalbum/videó készítése. Az ütemterv szerint végzett munkálatok befejeztével akár eladásra, akár bérbeadásra alkalmas, jelentős értéknövekedést mutató ingatlan tulajdonosa lesz az, aki ilyen fajta ráfordítással kívánja növelni ingatlana értékét. A felújítási munkálatokat minden esetben alapos konzultáció, részletes igényfelmérés, költségvetés, ütemterv készítése előzi meg.

Kinek ajánljuk?

Eladásra vásárolt ingatlan tulajdonosának, a haszon realizálása érdekében. Kevéssé vonzó, régen eladásra váró ingatlanok feljavítására, eladhatóvá tételére. Örökségek és befektetési célú ingatlanok értékének növelésére.

A csomag ára egyedi kalkuláció és egyeztetés alapján kerül meghatározásra.

A La Carte csomag

A menüt Ön állítja össze!

A csomag tartalma:

A csomag-elemek tetszőleges összeválogatása egyedi szolgáltatási ajánlatban, a az Ön egyedi igényeinek és a rendelkezésre álló költség-keretnek megfelelően.

A csomag ára egyedi kalkuláció és egyeztetés alapján kerül meghatározásra.

kép címe

.